Ons Team

Klaas Debruyne

Klaas Debruyne

Apotheker-Titularis

Katrien Depoorter

Katrien Depoorter

Farmaceutisch Technisch Assistente

Apotheek Debruyne in Leffinge, u staat centraal voor ons

Het team van Apotheek Debruyne in Leffinge is zeer betrokken bij uw persoonlijke situatie en gezondheid. Uitgebreid advies is essentieel voor de oplossing van uw gezondheidsproblemen. Dit is onze missie. Service en klantvriendelijkheid zijn zeer belangrijk voor ons. 

Zowel voor jong en oud hebben we allerlei oplossingen om uw levenskwaliteit te ondersteunen. Geneesmiddelen, supplementen, gezondheid met natuurlijke producten, maar eveneens verzorging met een uitgebreid gamma aan cosmetica, producten voor baby en moeder behoren tot onze specialiteiten. Ook voor wie comfortabel thuis wil blijven wonen, hebben we de nodige producten en diensten aan thuiszorg.

Bij Apotheek Debruyne in Leffinge bent u verzekerd van:

  • Zorg voor een veilig gebruik van medicijnen
  • Specialistische kennis van medicijnen
  • Antwoord op al uw vragen/zorgen over medicijnen

Online Apotheek Debruyne

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug. 

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of neemt een foto met uw gsm. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij maken de bestelling klaar. Daarna verwittigen we u per sms, mail of telefoon als de bestelling klaar ligt. 

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 30.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de bestelling kan komen ophalen.